Peći

Vi ste ovde: Naslovna | Proizvodi | Peći

Proizvodi

Novosti

12. 03. 2013, Beograd
Nastavak dugogodišnje tradicije
zahvalnica Alzzita doo je i u 2013 godini nastavila svoju dugogodišnju tradiciju.Od UNIJE PEKARA SRBIJE... Detaljnije >>

Peći

peći

Proizvedene su po Italijanskoj tehnologiji od AISI 304 INOX materijala po HACCP standardu, modernog dizajna i jednostavne upotrebe kao profesionalna ugostiteljska oprema. Namena peći: pečenje svih vrsta hleba, peciva, bureka i dr. Peći za pizzu, burek i hleb su maksimalno prilagođena zahtevima savremenog pekarstva daje maksimalne učinke i dugotrajnu pouzdanost. Svaka etaža je nezavisna što obezbeđuje mogućnost različitih režima rada u istom trenutku.

Peć za pizzu, burek i hleb je opremljena: nezavisnim digitalnim termoregulatorima za gornji i donji deo rerne, tajmerima sa zvučnim signalom, aparatima za tehnološku paru, unutrašnjim osvetljenjem, vratima od vatro-otpornog stakla, šamot–betonskom pločom koja omogućava pečenje direktno na podlozi, fermentacionom komorom sa nezavisnom kontrolom vlaženja i zagrevanja. Pored naših peći za burek, pecivo, hleb i pizzu nudimo takođe peći stranih renomiranih proizvodjača kao što su Unox… U našem proizvodnom programu možete naći sledeće peći: Peć za pizzu, peć za pecivo, peć za burek, peć za hleb sa ili bez fermentacione komore, konvektomat za lisnato testo sa komorom i gastro peći za kuvana jela.

Gastro peći

Gastro peći


Detaljnije >>
Konvektomati (duvaljke)

Konvektomati (duvaljke)


Detaljnije >>
Peći za burek i pecivo

Peći za burek i pecivo


Detaljnije >>
Peći za hleb

Peći za hleb


Detaljnije >>
Peći za pizzu

Peći za pizzu


Detaljnije >>